Selecteer een pagina

Account Manager

Jij bent de eigenaar van onze klantenrelaties. Je zorgt dat bestaande klanten aan ons denken en realiseert de uitbreiding van het aantal relaties.
Onze beloftes maken we waar! Dat is de belangrijkste spelregel die we hebben. Jij zorgt dat die boodschap bij bestaande en nieuwe klanten helder is. Wij zijn betrouwbaar en robuust net als de robots die we bouwen.

Jij bent de eigenaar van onze klantrelaties. Je weet wat er bij klanten speelt en hoe wij daarbij kunnen helpen. Je bent een positief, enthousiast mensen mens. Mensen verkeren graag in jouw gezelschap en luisteren met interesse naar de verhalen die je vertelt. Je werkt doe je bij klanten, op kantoor of van thuis. Daarbij ben je regelmatig onderweg en vindt je het niet erg om ’s avonds aan netwerkbijeenkomsten deel te nemen.

Jouw eigen inbreng vinden wij belangrijk, sterker nog, wij willen dat je meedenkt over onze commerciële ontwikkeling. Het werkveld verandert constant en onze klanten komen uit allerlei sectoren.
We vertrouwen op jouw betrokkenheid en persoonlijkheid. Jij gaat je ontwikkelen en actief meedoen aan de (r)evolutie van RPA met machine learning, text analytics en AI toepassingen, om voor onze klanten steeds beter van dienst te zijn.

 • Brains, innemend en klantgericht
 • Ervaring in een verglijkbare rol (dit wordt je tweede baan)
 • Opleiding op HBO-niveau en ervaring waaruit blijkt dat je affiniteit hebt met
  administratieve processen en/of ICT
 • Je planmatig kunt werken
 • Je graag mee denkt
 • Je Nederlands en Engels spreekt en schrijft
 • Je niet voor één gat te vangen bent en je hebt een natuurlijke drang om te
  presteren.

Waar kom je te werken

Qindro is inmiddels al wat jaren aan de weg aan het timmeren en heeft vanaf dit jaar RPA in haar dienstverlening opgenomen. We hebben grote ambities en willen snel groeien. We hebben onze roots in Limburg en je wordt onderdeel van een heel tof team.

Onze klanten en opdrachten zijn divers, van banken, onderwijs transport en logistiek tot zorg. Investeren in jouw opleiding en ontwikkeling staat bij ons voorop, ongeacht je kennis en ervaringsniveau.

We horen graag van je!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is een no-go.

Igor Brouwers

Managing Partner

 

Ik zie je CV en motivatie graag tegemoet!

i.brouwers@qindro.com

We komen RPA graag toelichten!

Binnen 48 uur nemen we contact met je op om een afspraak te maken.

We hebben je verzoek ontvangen!

We komen RPA graag toelichten!

Binnen 48 uur nemen we contact met je op om een afspraak te maken.

We hebben je verzoek ontvangen!

We komen RPA graag toelichten!

Binnen 48 uur nemen we contact met je op om een afspraak te maken.

We hebben je verzoek ontvangen!

Share This